ANTIMIKROBISET TUOTTEET

Antivirus-koronateippi yrityspaketti

Antivirus-koronateippi on kuparia sisältävä virusteippi joka tappaa haitalliset mikrobit. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Kupariteipin voit asentaa kotisi ovenkahvaan ja välttyä tuomasta viruksia ja bakteereja kotiisi. Teippi voidaan asentaa kaikille sisä- ja ulkopinnoille. Tappaa Koronaviruksen muutamissa minuuteissa. Pakkaus sisältää 6kpl ovenkahvateippejä / teippiä valokatkaisimiin / Kahvikoneisiin

59,90 €

Antivirus-koronateippi perhepaketti

Antivirus-koronateippi on kuparia sisältävä virusteippi joka tappaa haitalliset mikrobit. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Kupariteipin voit asentaa kotisi ovenkahvaan ja välttyä tuomasta viruksia ja bakteereja kotiisi. Teippi voidaan asentaa kaikille sisä- ja ulkopinnoille. Tappaa Koronaviruksen muutamissa minuuteissa. Paketti sisältää: 4kpl ovenkahvateippejä  / teippiä valokatkasijaan ja kahviautomaattiin. 

39,90 €

Apple iPhone 11 Pro (6,1") suojakuori (Antimikrobinen)

Läpinäkyvä antimikrobinen suojakuori Apple iPhone 11 Pro on päällystetty kupari- ja hopeaseoksella. Suojakuori tappaa 99,99% prosenttia haitallisista bakteereista ja viruksista puhelimesi pinnalla. Suojakuoren materiaali vähentää suuresti vaurioiden riskiä puhelimen tippuessa. Anti-slip materiaalin ansiosta, puhelin ei lipeä kädestä helposti.

21,90 €

Antimikrobinen kuparikäsine työhön ja vapaa-aikaan / Koko S-L / Musta

Antimikrobiset kuparikäsineet ovat kuparitekstiiliä sisältävät käsineet, jotka tappavat vaaralliset virukset ja bakteerit hansikkaan pinnoilta. Kuparikuiduilla infusoidut antimikrobiset käsineet ovat loistava tapa suojella itseäsi. Käsineillä pystyy käyttämään älylaitteen kosketusnäyttöä vaivattomasti. Käytä näitä, kun olet ulkona tai autolla ajaessa, vähittäiskaupassa työskentelyssä, kuntosalilla treenaamiseen, auton tai moottoripyörän tankkaamiseen, shoppailuun, pankkiautomaatin käyttämiseen, joukkoliikenteessä kulkemiseen. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Hanskat ovat pestävät ja uudelleenkäytettävät. Kirjoita ostettaessa valitsemasi koko kommenttikenttään.

14,90 €

Antivirus - Koronateippi ovenkahvaan 2 kpl

Antivirus-koronateippi on kuparia sisältävä virusteippi joka tappaa haitalliset mikrobit. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Kupariteipin voit asentaa kotisi ovenkahvaan ja välttyä tuomasta viruksia ja bakteereja kotiisi. Teippi voidaan asentaa kaikille sisä- ja ulkopinnoille. Tappaa Koronaviruksen muutamissa minuuteissa. Teipin koko 8 x 10 cm

22,90 €

Antimikrobinen kuparikäsine työhön ja vapaa-aikaan / Koko S - L / Harmaa

Antimikrobiset kuparikäsineet ovat kuparitekstiiliä sisältävät käsineet, jotka tappavat vaaralliset virukset ja bakteerit hansikkaan pinnoilta. Kuparikuiduilla infusoidut antimikrobiset käsineet ovat loistava tapa suojella itseäsi. Käsineillä pystyy käyttämään älylaitteen kosketusnäyttöä vaivattomasti. Käytä näitä, kun olet ulkona tai autolla ajaessa, vähittäiskaupassa työskentelyssä, kuntosalilla treenaamiseen, auton tai moottoripyörän tankkaamiseen, shoppailuun, pankkiautomaatin käyttämiseen, joukkoliikenteessä kulkemiseen. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Hanskat ovat uudelleenkäytettävät. Kirjoita ostettaessa valitsemasi koko kommenttikenttään.

14,90 €

Antivirus-Koronateippi toimisto- tai ruokapöydälle

Antivirus-koronateippi on kuparia sisältävä virusteippi joka tappaa haitalliset mikrobit nopeasti. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat  infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Kupariteippi voidaan asentaa kaikille kosketuspinnoille esim. toimiston pöydälle tai ruokapöydälle lisäämään asiakasturvallisuutta. Teipin koko 100cm x 100cm Voidaan asentaa sisätiloihin.

99,90 €

Samsung Galaxy S10 suojakuori (Antimikrobinen)

Läpinäkyvä antimikrobinen suojakuori Samsung Galaxy S10 on päällystetty kupari- ja hopeaseoksella. Suojakuori tappaa 99,99% prosenttia haitallisista bakteereista ja viruksista puhelimesi pinnalla. Suojakuoren materiaali vähentää suuresti vaurioiden riskiä puhelimen tippuessa. Anti-slip materiaalin ansiosta, puhelin ei lipeä kädestä helposti.

21,90 €

Apple iPhone SE 2020 / IP 7 / IP 8 suojakuori (Antimikrobinen)

Läpinäkyvä antimikrobinen suojakuori Apple iPhone SE 2020 on päällystetty kupari- ja hopeaseoksella. Suojakuori tappaa 99,99% prosenttia haitallisista bakteereista ja viruksista puhelimesi pinnalla. Suojakuoren materiaali vähentää suuresti vaurioiden riskiä puhelimen tippuessa. Anti-slip materiaalin ansiosta, puhelin ei lipeä kädestä helposti.

21,90 €

Apple iPhone 12 Pro (6,1") suojakuori (Antimikrobinen)

Läpinäkyvä antimikrobinen suojakuori Apple iPhone 12 Pro on päällystetty kupari- ja hopeaseoksella. Suojakuori tappaa 99,99% prosenttia haitallisista bakteereista ja viruksista puhelimesi pinnalla. Suojakuoren materiaali vähentää suuresti vaurioiden riskiä puhelimen tippuessa. Anti-slip materiaalin ansiosta, puhelin ei lipeä kädestä helposti.

21,90 €

Antivirus-Koronateippi kaiteeseen 1 kpl

Antivirus-koronateippi on kuparia sisältävä virusteippi joka tappaa haitalliset mikrobit. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Antimikrobinen suoja kaiteessa estää bakteerien ja virusten leviämisen tehokkaasti. Materiaalimme tappaa kosketuspinnoilta Koronaviruksen vain minuuteissa. Teipin koko 8cm x 40cm

39,99 €

Antivirus-Koronateippi vetimeen

Antivirus-koronateippi on kuparia sisältävä virusteippi joka tappaa haitalliset mikrobit. Vasta julkaistussa tutkimuksessa kupariseos ja hopeaseos alensivat infektoivan SARS-CoV-2:n viruksen pitoisuutta yli 99,9% :lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta. Kuparia sisältävän virusteipin voit asentaa kaikkii vetimiin ja välttyä tuomasta viruksia ja bakteereja kotiisi. Teippi voidaan asentaa kaikille sisä- ja ulkopinnoille. Tappaa Koronaviruksen nopeasti. Teipin koko  8x20cm

24,90 €


  KAIKKI TUOTTEEMME
  Kupari - luonnon oma ratkaisu viruksia ja bakteereja vastaan


  Tarjoamme teille laajan valikoiman erilaisia antimikrobisia tuotteita, joiden avulla voit suojata ympäristöäsi ja asiakkaitasi koronavirusta ja muita bakteereja vastaan.

  Yliopistotutkijat ovat testanneet kuparin käyttöä antibakteerisena aineena ja todenneet sen tehokkaaksi tappaen 99,9% viruksista ja bakteereista muutamissa minuuteissa.

  Tuotteemme sisältävät kupariseoksen, joka tappaa virukset ja bakteerit kaikilta kosketuspinnoilta.

  TIETOISKU KUPARIN ANTIMIKROBISESTA VAIKUTUKSESTA

  Miksi käyttää kuparia virusten ja bakteerien tappamiseen?

  Kupari on turvallinen, luonnon oma alkuaine, joka tappaa bakteereja ja viruksia tehokkaasti. Aktiivisen kuparin eliminoiva vaikutus patogeenisiin mikrobeihin on tieteellisesti todistettu.


  Miten kupari-ionit tappavat haitalliset bakteerit ja virukset?

  Tämä prosessi tunnetaan nimellä ''Oligodynamic Effect''

  Sillä tarkoitetaan pienten raskasmetallien kykyä vaikuttaa tappavasti virus- ja bakteerisoluihin. Erityisesti kuparin on todettu steriloivan tehokkaasti itsensä muutamissa minuuteissa.

  Miksi ostaa meiltä?

  * Tuotteissamme käytetään 100% aktiivista kupariseosta, jonka tehokkuus on varma.

  * Antivirus-kupariteippimme on testattu useissa puolueettomissa laboratoriotesteissä.

  * Teippi on helppo asentaa itse, koska se on ilmakanavoitu. (Bubble free)

  * Positiivisia käyttäjäkokemuksia tuotteistamme on vanhainkodeista lounasravintoloihin.

  Tutkimustulokset antibakteerisen materiaalimme tehokkuudesta

  Alla linkki kyseiseen materiaaliin

  Tarjoamme materiaalien asennuksen

  Yrityksellämme on vahva pohja erilaisten teippien asennustyöstä kymmenen vuoden ajalta. Tarjoamme palvelujamme yrityksille ja yksityisille henkilöille pandemia-aikaan hallitusten suosituksia noudattaen. Jos haluat avaimet käteen palveluna antivirus -koronateippaukset, niin soita meille ja järjestetään asennus turvallisesti sinun tarpeidesi mukaan. Asennushintamme on 50e / h  + alv + km-korvaus.

  Luo kotisivut ilmaiseksi!